Barskolan Academy ansluter sig till EBS med 2 nya destinationer: Miami och Mallorca

3rd November 2015

Barskolan Academy har nu blivit en del av European Bartender School, detta drag förstärker EBS’s ledande position i bartendingvärlden. Precis som EBS grundades även Barskolan Academy i Sverige 1999, men EBS spreds snabbare över hela världen. Som det ser ut nu har Barskolan Academy 4 skolor världen över, varav två av de kommer att bli en del av EBS familjen, #EBSMiami och #EBSMallorca, dessa två skolor ökar det totala antalet till 24 EBS skolor

EBS rykte har skjutit i höjden de senaste åren, vilket har gjort sammarbetet till ett logiskt steg för Barskolan Academy. Denna deal visar den revolutionära ställning EBS har i branchen, de två ikoniska destinationerna Miami och Mallorca har inte bara bartending inbäddat i sin kultur och historia, de representerar även EBS perfekt som unga, multikulturella och energiska. EBS kan nu erbjuda världens mest famgångsrika bartenderkurs till fler människor världen över och ge dem en chans att förändra sina liv såväl som branchen.

EBS är glada att tillkännage sammanslutningen:

“När European Bartender School grundades 1999 hade vi en enda konkurent i Skandinavien, som råkade vara Barskolan Academy. Idag är vi otroligt glada att tillkännage sammanslutningen med Barskolan Academy, början på detta partnerskap är de nya skolorna #EBSMiami och #EBSMalloca. Detta drag ökar otvivelaktigt vår globala täckning och visar äver vår önskan att utbilda alla på EBS vis”

KARIN BELLANTI, GRUNDARE AV BARSKOLAN ACADEMY:

“Efter nästan 16 års konkurrans i samma branch insåg vi att det var dags att låta EBS ta över tyglarna för skolorna i Miami och Mallorca. Jag tror att EBS är ett pioniärt företag i bartendingbranchen och denna sammanslagning kommer Garantera bästa möjliga utbildning för våra studneter”

#EBSMallorca

Mallorca har över 900 barer och klubbar, vilket gör det till en bartederhuvudstad. När du blivit EBS certifierad kommer alla dessa 900 barer bli lyckliga att få ha dig bakom baren! Mallorca har allt, från shotbarer, förstaklassiga cocktailbarer till några av världens mest berömda klubbar, det är den perfekta destinationen för dig att lära dig yrket på. Över 6 miljoner turiser flockas på Mallocra varje år tack vare dess perfekta klimat, rika Spanska kultur och 550 km kustlinje. 6 miljoner människor kan inte ha fel! EBS jobbar tätt med Grabbarna Grus Beach Club och andra stora klubbar på Mallorca. EBS positiva relationer är lika med brilljanta fördelar för alla EBS studenter. Men vem säger att du måste ta ett jobb på Mallorca? EBS certifikatet låter dig jobba vart som helt i världen, valet är ditt!

Utforska #EBSMallorca

EBS Mallorca

#EBSMiami

Glöm Miami vice, Miami är rätt nice! Miami’s nattliv är legendariskt världen över, det är en lekplats för de rika och berömda, så var beredd att tjäna feta stålar när du är EBS certifierad! Miamis multikulturella mix skapar en supermodern och chic stad. EBS integrering med Barskolan Academy i Miami ger studenterna chansen att ta världens bästa bartenderkurs i perfekt miljö. Orörda vita stränder, världskända barer och nattklubbar i ett exotiskt klimat. Vad kan vara bättre? #EBSMiami elever får en förstahandsupplevelse av Miamis unika bartenderscen då skolans bas är på en av de hetaste klubbarna i stan, The IVY! När du strosar runt i Miami se till att skriva ner dina favoritbarer, man vet aldrig…snart så jobbar kanske just du där!

Utforska #EBSMiami

EBS Miami

Facebook Link:
För atthålla dig uppdaterad så råder vi dig att hålla ett öga på den nya #EBSMiami och #EBSMallorca på Facebook.

barschool

Making sure you get a weekly load of bartending information and anything related to the European Bartender School, Sacha digs and writes tirelessly through the interwebs.