Kampanjer

Här hittar du våra pågående kampanjer. Kanske kan någon av dessa hjälpa dig att välja och boka din drömkurs?

EBS Milano - Gratis kurser för de 10 första studenterna

De första 10 studenterna som bokar en Internationell Bartenderkurs i juni, juli eller augusti 2018 med EBS Milano får följande gratis:

2-dagars Working Flair-kurs

- Skapa moderna varianter av klassiska cocktails

- Lär dig över 70 Working Flair moves på bara två dagar

- Lär dig användbara flair tricks som du inte kan lära dig någon annanstans

HACCP-certifikat (riskanalys och kritiska styrpunkter)

- Lär dig om hygien i professionella arbetsmiljöer

- Få ett HACCP-certifikat som gör att du kan arbeta i alla barer i Italien

Se till att boka din kurs innan den 31 maj 2018 för att ta del av detta grymma erbjudande!

Viktigt - se till att du gör din första delbetalning för kursen inom 7 dagar efter att du har bokat, annars gäller inte erbjudandet.

RABATTKOD:MILAN10 För att få din rabatt, skriv bara in koden ovan när du bokar din kurs.

Expires 2018-05-31

Regler och villkor – Erbjudandet gäller endast när du bokar en Internationell Bartenderkurs med startdatum 28 maj 2018, 25 juni 2018 eller 23 juli 2018 med EBS Milano.
EBS MALLORCA - Gratis Mixologikurs + boende

Boka en Internationell Bartenderkurs som börjar i juli eller augusti med EBS Mallorca och få följande gratis:

2-dagars Mixologikurs och 2 dagars boende

- Skapa moderna varianter av klassiska cocktails

- Gör din egen puré, sirap och skum

- Använd avancerad utrustning och lär dig spännande nya tekniker

RABATTKOD:MALLORCAMIXO För att få din rabatt, skriv bara in koden ovan när du bokar din kurs.

Expires 2018-05-31

Regler och villkor – Erbjudandet gäller endast när du bokar en Internationell Bartenderkurs med startdatum 2 juli 2018, eller 30 juli 2018 med EBS Mallorca.
EBS Miami - gratis Craft Flair-kurs och kit

Boka en Internationell Bartenderkurs med EBS Miami under 2018 och få följande gratis:

Craft Flair-kurs:

- Kursen skapades av Vladymyr Buryanov, världsmästare i flair!

- Endagskurs på ca 7 timmar

- Lär dig runt 50 grymma moves

Flair Kit

- Flairflaska

- Shaker

- Barblade

Se till att boka din kurs innan den 31 maj 2018 för att ta del av detta fantastiska erbjudande!

RABATTKOD:MIAMIFLAIR För att få din rabatt, skriv bara in koden ovan när du bokar din kurs.

Expires 2018-05-31

Regler och villkor – Erbjudandet gäller endast när du bokar en Internationell Bartenderkurs med EBS Miami under 2018.